Condoleance

Hier kunt u een bericht achterlaten voor nabestaanden, wij zorgen ervoor dat dit in het officiële condoleanceregister komt.

Ga naar condoleanceregister..

Blog

Nieuws, foto’s en andere wetenswaardigheden.

Ga naar de blog..

Referenties

Lees hier reacties van anderen en of laat uw reactie achter via info@deuitvaartzorg.nl. 
 

Ga naar referenties..

Referenties

Luisterend oor

Fijne persoonlijke manier van werken. Luisterend oor, onze wensen en gedachten goed kunnen omzetten in praktische en persoonlijke noten tijdens de uitvaart. Rustig begeleiding zonder haast en zonder laptop etc. Erg fijn.

In harmonie

We willen Belinda heel graag bedanken voor haar advies als wij er even niet uitkwamen. Volg je hart. Kijk wat voor jullie goed voelt. Dank dat alles in “harmonie” is verlopen. Daar denken wij met een heel goed gevoel op terug. Niets was teveel. Dank daarvoor.

een grote troost

De verzorging rondom het overlijden was zeer respectvol en betrokken .De begeleiding verdient het predikaat “uitmuntend”, niets was teveel. Het was een grote troost voor onze zusters en familie.

Goed luisterend

Zeer prettige en persoonlijke begeleiding tijdens deze moeilijke dagen. Zonder druk en goed luisterend naar onze wensen.

Mooi

Dankzij jullie lieve zorgen was het een mooi afscheid van ons pap. Dank je wel....

onze moeder en oma

We hadden niet durven denken dat we zo zouden kunnen genieten van het afscheid van onze moeder/oma. De samenwerking met onze uitvaartbegeleidster was zo warm en intens dat we er in al onze emoties een waardig feest van konden maken. Een feest van saamhorigheid.
Een zeer waardevolle week als afsluiting van een leven dat ons verbond.
"Want thuis brandt altijd licht"

deskundig

Deskundig, goed inspelend op de wensen en keuzes van de familie. Niet uit op eigen profilering en een goed inschattingsvermogen van de direct betrokkenen.
Kortom een aan te bevelen uitvaartzorg!

prettig

We hebben het als heel prettig ervaren dat U de uitvaart van onze ouders heeft verzorgd! (2008 en 2017)  Bedankt!!

persoonlijke aanpak

Ik ben zeer tevreden over de professionele en persoonlijke aanpak van jullie uitvaartzorg, met complimenten voor Belinda. Ik voelde me enorm gesteund door haar. Meedenken, mij op ideëen brengen, alles was mogelijk.
Ik heb een 100 % tevreden gevoel over het afscheid dat je maar een keer kunt doen!

mooi

De afscheidsdienst was mooi en goed verzorgd. De teksten die Josephine had geschreven sloten goed aan op de situatie! Bedankt voor alles...

alle ruimte

Monica gaf ons alle ruimte om zoveel mogelijk zelf zaken te regelen en de inhoud te verzorgen.
Zij pakte alles op wat nodig was.
Haar suggestie om naar Schoorsveld te gaan was top.
Onze dank voor alles!

bijzonder

Wat een fijne begeleiding gaven jullie tijdens de dagen naar het afscheid van ons pap.
Niets moest en alles kon, precies zoals Monica zei.
Dat wij met elkaar het bloemstuk bij en met de bloemist hebben mogen maken was geweldig.
Het klinkt een ander misschien raar in de oren, maar voor ons was de begrafenisdag een mooie dag!

Welgemeende dank


Wij zijn erg blij dat wij voor jullie hebben gekozen. De rust en alle aandacht voor ons hebben er voor gezorgd dat de uitvaart van moeder volgens ieders wens is verlopen en dat zegt wel wat; wij zijn 4 totaal verschillende dochters!

Nogmaals onze dank…

Bedankt!

Na de geboorte van onze Kjeld die geen kansen had om te blijven leven wilden we graag zoveel mogelijk zelf doen. Monica, wat heb jij dat goed aangevoeld. Op de achtergrond aanwezig, met ideeën waar wij niet aan zouden hebben gedacht. Het afscheid in de woonkamer, en de tocht naar de begraafplaats gewoon in onze eigen auto.Dit alles heeft ons geholpen om het gemis een plaatsje te geven. Bedankt!

Tevredenheid

Rina, jij hebt ons erg geholpen in een moeilijke tijd.Wij zijn ook zeer tevreden over de door jou voorgestelde voorganger van de dienst, Josephine de Bont. Wij zullen zowel haar als Monica van den Broek de uitvaartzorg bij iedereen aanbevelen…

Bijzonder afscheid

Wij hebben laatst gebruik gemaakt van jullie diensten. Het gaat om het overlijden van een bewoonster van de Severinus. Het was een bijzonder afscheid en een fijne samenwerking met ons. Echt warm en bijzonder!!

Mooi

Het zal een buitenstaander beslist gek in de oren klinken maar wij hebben alle dagen rond de uitvaart van ons pap als een cadeautje ervaren. Nooit kunnen denken dat een overlijden ook iets kan brengen. Onze dank daarvoor want jouw ideeën en rust hebben daar zeker toe bijgedragen.

Rob en Patricia: Bedankt!

Monica, wij willen jou nogmaals danken voor de geweldige steun die wij van jou hebben gehad na het plotseling overlijden van ons mam. Jou warmte/rust/het luisteren/creativiteit en zorgvuldigheid hebben voor ons in deze dagen veel betekend. Voor ons was het heel fijn dat alles stap voor stap ging en we niet direct van alles moesten beslissen na het plotselingen verlies.

Je bent een bijzonder mooi mens!

M.Schellekens: Rina

Wij willen uit de grond van ons hart aanbevelen Rina van de Ven, die ons begeleidde bij het afscheid van ons moeder. Hoe zij als persoon is, hoe zij over ons moeder sprak,hoe zij zich opstelde naar ons als familie, met gepaste afstand, én heel toegankelijk, rustig en echt. Niets was haar teveel, hoe vaak we ook belden. Alles heeft ze ons uit handen genomen.Zij dacht op tijd aan alles, ze handelde precies op de juiste momenten, trok zich terug als dat nodig was.

Het afscheid van ons moeder is, mede dankzij Rina, in alle rust en harmonie verlopen. Zij zorgde mede voor een waardig en mooi afscheid. Zij is een vrouw die- in die belangrijke, emotionele dagen- het verschil maakt. Empatisch en respectvol. Het kan maar een keer, het moet goed zijn. Dat was haar motto. En zo is het gegaan.

Rina, we willen je daarvoor heel erg bedanken.

Kinderen en kleinkinderen van Tonia Schellekens-Box, Bergeijk.

Mirjam Faasen: In het licht

Een prachtige dag, de dag van de crematie van Mamma. Het gevoel wat we rond mijn moeder wilden vieren, het afscheid, de herinnering, het kwam allemaal tot zijn recht. Losse ideeën zijn samen een geheel geworden. Zo hebben we het van tevoren niet kunnen bedenken. Het is mooier geworden.

Zowel bij de voorbereiding als bij de begeleiding op de dag zelf waren Monica en Josephine een steun. Zeer professioneel voor wat geregeld moet worden en creatief in het vormgeven van onze wens

Jose: dank

een wat late reactie, maar nadat we twee weken geleden afscheid hebben genomen van Rob komen we er nu pas toe om je te bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan in deze zwarte periode. We hadden het niet beter kunnen treffen. Dank je wel...

Yvette Kole: Aanbeveling!

Monica, hartelijk dank voor je hulp en steun, daar waar het nodig was, bij (de voorbereidingen van) het afscheid van mijn moeder. Je liet ons helemaal vrij om alles zelf naar onze wensen in te vullen en was beschikbaar als we je nodig hadden. Voor ons de beste keuze van uitvaartbegeleiding;  we hebben je dan ook al bij diverse kennissen aanbevolen; ga zo door! Groeten, mede namens mijn zus Yolanda