Locatie

In onze regio heeft u de keuze uit diverse kerken en crematoria. 
Een uitgebreider overzicht vindt u onder het hoofdstuk Locaties.

Crematorium De Hoge Boght 
De Hoge Boght in Veldhoven is in 2017 geopend en ligt aan de bosrand. Het is compact opgezet en heeft alles onder één dak. Van afscheid nemen in een van de familiekamers, een ceremonieruimte en koffiekamer met uitkijk op de bosrijke omgeving. 

Crematorium Rijtackers 
Rijtackers in Eindhoven heeft diverse mogelijkheden om afscheid te nemen van een dierbare. In het uitvaartcentrum zijn twee aula’s; een grote en een kleinere. De kleine aula (Lumenzaal) is intiem door de plaatsing van de stoelen in een cirkel. Het kleurgebruik en de glas-in-lood ramen met mooie lichtinval maken deze ruimte erg sfeervol. De grote zaal (de Luxzaal) telt 190 zitplaatsen en 250 staplaatsen.

Crematorium Heeze
Crematorium Heeze ligt in een groene bosrijke omgeving. Het crematorium heeft één aula. De indeling en de mooi vormgegeven banken maken het afscheid heel sfeervol. Ook staat er een prachtige zwarte piano om eventueel live muziek te spelen tijdens de dienst. De aula heeft 160 zitplaatsen en 340 staplaatsen.


Natuurbegraafplaats Schoorsveld 
Natuurbegraafplaats Schoorsveld in Heeze is een natuurgebied van ruim 25 hectare waar de natuur alle ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Natuurbegraven betekent eeuwig begraven worden in die vrije natuur. Op vrijwel het hele terrein bestaat de mogelijk om natuurgraven te kopen. U kiest zelf uw plek(ken) uit. In het bos, op het heideveld of rond de vennen.
We horen terug van families dat de natuur troost geeft. Een overweging waard om eens een kijkje op een natuurbegraafplaats te nemen.
En vergeet niet dat een uitvaart op veel meer plekken kan plaatsvinden, thuis en in de tuin, de zaal van een restaurant waar je graag kwam of daar waar je graag koffie ging drinken. We denken graag mee wat er precies bij jullie past. Een afscheid in een theater, zoals het Parktheater en de Schalm behoort ook tot de mogelijkheden.

Contact formulier

Cookie instellingen