De nazorg

En dan is onze samenwerking ineens voorbij. De uitvaart is geweest. En u staat voor de moeilijke taak om, ooit, weer verder te gaan. 

Na de uitvaart nemen wij contact met u op om een afspraak te maken voor een afsluitend gesprek. In dit gesprek is er ruimte voor allerlei vragen van praktische aard. Maar uiteraard kijken we ook terug op het afscheid en de weg die we daarin samen hebben bewandeld.
Wanneer daar behoefte aan is kunnen wij u doorverwijzen naar personen die u verder kunnen helpen op die moeilijke, lange weg van rouw.
Social Media afsluiten
Na het overlijden vraagt u zich misschien af wat te doen met Social Media.

NUVEMA heeft een handleiding geschreven over hoe zelf de Social Media van een overledene te verwijderen of  aan te passen.  Deze link vindt u hier

Wanneer u zich via deze website aanmeldt bij het nabestaandenloket wordt  ook dit voor u gedaan.
Herdenken
We organiseren af en toe herdenkingsbijeenkomsten of andere activiteiten. Volg ons op facebook en blijf op de hoogte. We ontmoeten u graag.
Wereldlichtjesdag
Eens per jaar organiseren we in samenwerking met Josephine Aerts voor ouders van overleden kinderen Wereldlichtjesdag 040. Een herdenkingsbijeenkomst iedere 2de zondag van december, waarin we de namen noemen van de kinderen die we moeten missen.

Volg Wereldlichtjesdag 040 op facebook en blijf op de hoogte. 

Contact formulier

Cookie instellingen