Referenties

Brede ervaring

Medeleven is hier ook echt mee-leven. De zorg voor de overledene was goed, de zorg voor de nabestaanden zeer persoonlijk en begripvol; echt een steun in verdrietige tijden, gebaseerd op brede ervaring. Een bescheiden uitvaart op 160 km afstand was geen enkel probleem en werd efficient en gemoedelijk verzorgd.
     - M. van Noort, Veldhoven -

Zusters van liefde J.M.

Uitvaartzorg Monica van den Broek verzorgt al vele jaren de uitvaarten voor onze congregatie naar onze volle tevredenheid.

Wensen

Zelden een uitvaart meegemaakt die zo in overeenstemming was met de wensen van de overledene!

Opnieuw

Na het overlijden van onze vader hebben wij Monica van den Broek gevonden op internet. We hadden geen betere uitvaartbegeleidster kunnen treffen; we kregen alle hulp maar ook alle ruimte om de uitvaart zelf vorm te geven. Toen mijn moeder daarna onverwacgts overleed was het nummer van monica snel weer ingetoetst. Ook ditmaal kon onze geschokte familie rekenen op alle begrip, steun en onnadrukkelijke daadkracht. dank je wel Monica...

Thuisopbaring

De begeleiding van de thuisopbaring van mijn man was voortreffelijk. Monica kwam dagelijks even kijken of alles goed ging. Voorts vonden wij het erg prettig alle vrijheid te hebben de afscheidsbijeenkomst zelf vorm te geven.
     - Mw in het Panhuis, Eindhoven -

Een troost in moeilijke dagen

Het was heel fijn om samen met Monica de afscheidsdienst van mijn man en onze papa voor te bereiden. De rustige en stapsgewijze aanpak, het oog voor detail en voor onze wensen zorgden ervoor dat wij het overzicht hielden en dat er ruimte was voor ons verdriet. Dit resulteerde in een mooie, warme en serene afscheidsdienst waar wij met een goed gevoel op terugkijken. Een troost in moeilijke dagen. Dank je wel Monica, Ita en Rina!
     - Marieke Crijnen-van Doormaal, Annemijn en Fleur -

Persoonlijke noot

De persoonlijke noot van Monica, haar accuratesse en behulpzaamheid zijn enorm gewaardeerd. Mede dankzij haar dienstverlening is de uitvaart verlopen conform de wensen van de overledene en haar nabestanden.Een intiem en warm afscheid!
     - Familie Dortmans, Geldrop -

Intiem

Een intiem en warm afscheid!
     - Jan Raymakers, Bladel -

Onvoorstelbaar

Wij hadden het nooit over begraven en cremeren, laat staan over waar. Na het plotselinge overlijden van mijn man kwamen we dankzij Monica terecht op de prachtige plek Schoorsveld. Wat een rust, wat een mooie ruimte om afscheid te nemen en wat ben ik blij met de plek waar we nu zo vaak komen. Ons immense verdriet wordt niet minder, maar mede dankzij Monica kijken we terug op een warm afscheid.

Zeer Tevreden

Wij zijn zeer tevreden over de goede begeleiding en persoonlijke betrokkenheid van Monica.
Alles conform afspraken afgehandeld.

Een Mooi en Warm Afscheid 

Ondanks het verdriet, voelden we ons in zeer goede handen bij Monica en Josephine. Zij hebben er samen met ons een mooi en warm afscheid van gemaakt.
We hoefden ons nergens zorgen over te maken, alles eromheen was goed geregeld. Dank voor alles!

Liefde, Respect en Toewijding

Alle lof en dankbaarheid naar jullie. Zeker in deze moeilijke perioden was de liefde, respect en toewijding overduidelijk te voelen. Opgegroeid in Engeland met een vader die zelf uitvaartverzorger was en zelf twee jaar als draagster te hebben gewerkt ligt jullie werk in mijn hart. 

 


 

Cookie instellingen