Kosten

De kosten van een uitvaart zijn afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wanneer we weten wat de wensen zijn, maken we binnen 24 uur een goede kostenbegroting zodat u niet voor verrassingen komt te staan of uw wensen kunt aanpassen.

We rekenen een basistarief voor de uitvaartbegeleiding. De keuzes die u maakt bepalen de totale kosten. Denk hierbij o.a. aan begraven of cremeren, manier van opbaren, soort uitvaartkist, rouwkaart, advertentiekosten, locatie van de afscheidsbijeenkomst en samenzijn na afloop.
Wij hebben geen financieel belang bij de keuzes die gemaakt worden.
 
Verzekering

Ook wanneer u elders verzekerd bent kunt u de uitvaart door ons laten verzorgen.     Het maakt niet uit of u verzekerd bent of niet, of bij welke maatschappij. U hebt keuzevrijheid om zelf te bepalen wie een uitvaart mag verzorgen. Of u nu bij Monuta, Dela, Yarden of elders verzekerd bent.
Maar hoewel u vrij bent om te kiezen voor een andere organisatie is het wel van belang te weten dat dit consequenties kan hebben voor de hoogte van het uit te keren bedrag door uw verzekeraar.
 
Opvragen kostenindicatie

Wanneer u graag wilt weten wat een uitvaart ongeveer kost, neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of bel ons voor een afspraak, 040-291 36 46. We informeren u graag over de mogelijkheden en geven u een kostenindicatie op basis van uw ideeën over een uitvaart.

Contact formulier

Cookie instellingen