Niet gecategoriseerd

Begraafplaats de Hoge Boght in Veldhoven

Er zijn 2 soorten (urnen)graven: een algemeen graf en een eigen graf. meestal valt de keuze op een eigen graf.Bij een eigen graf is een tweede bijzetting mogelijk en de grafrechten kunnen iedere keer worden verlengd. De gemeente verzorgt het onderhoud van de paden, het groen en de grasstroken op de begraafplaats. Grafmonumenten onderhoudt u zelf.

Begraafplaats De oude Toren in Eindhoven.

Begraafplaats van de gemeente Eindhoven.Hier worden nieuwe graven uitgegeven en bijzettingen gedaan.De grafrechten zijn gekoppeld aan de rechthebbende en kunnen na het verlopen van de termijn worden verlengd.Op de begraafplats is een aula die gehuurd kan worden voor afscheidsdiensten.

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraven op Schoorsveld betekent eeuwig begraven worden in die vrije natuur. Op vrijwel het hele terrein bestaat de mogelijk om natuurgraven te kopen. U kiest zelf uw plek(ken) uit. In het bos, op het heideveld of rond de vennen. Voorafgaand aan de begrafenis is er de mogelijkheid om in een van de mooie ceremonieruimtes met zicht op het water een passende afscheidsceremonie te houden, ook daarbij kunnen wij u helpen.   

Begraafplaats de Roostenhof en Algemene begraafplaats Stratum

Begraafplaats van de gemeente Eindhoven.Hier worden nieuwe graven uitgegeven en bijzettingen gedaan.De grafrechten zijn gekoppeld aan de rechthebbende en kunnen na het verlopen van de termijn worden verlengd.Op de begraafplats is een aula die gehuurd kan worden voor afscheidsdiensten.

Natuurbegraafplaats Schoorsveld

Natuurbegraven op Schoorsveld betekent eeuwig begraven worden in die vrije natuur. Op vrijwel het hele terrein bestaat de mogelijk om natuurgraven te kopen. U kiest zelf uw plek(ken) uit. In het bos, op het heideveld of rond de vennen.Voorafgaand aan de begrafenis is er de mogelijkheid om in een van de mooie ceremonieruimtes met zicht op het water een passende afscheidsceremonie te houden, ook daarbij kunnen wij u helpen.  

Veldhoven, crematorium de Hoge Boght

De Hoge Boght in Veldhoven is in 2017 geopend en ligt aan de bosrand. Het is compact opgezet en heeft alles onder één dak. Van afscheid nemen in een van de familiekamers, een ceremonieruimte en koffiekamer met uitkijk op de bosrijke omgeving.  

Eindhoven, crematorium Rijtackers

           Rijtackers in Eindhoven heeft diverse mogelijkheden om afscheid te nemen van een dierbare. In het uitvaartcentrum zijn twee aula’s; een grote en een kleinere. De kleine aula (Lumenzaal) is intiem door de plaatsing van de stoelen in een cirkel.  Het kleurgebruik en de glas-in-lood ramen met mooie lichtinval maken deze ruimte erg sfeervol. De grote zaal (de Luxzaal) telt 190 zitplaatsen en 250 staplaatsen.

Heeze, crematorium Heeze

  Crematorium Heeze ligt in een groene bosrijke omgeving. Het crematorium heeft één aula. De indeling en de mooi vormgegeven banken maken het afscheid heel sfeervol. Ook staat er een prachtige zwarte piano om eventueel live muziek te spelen tijdens de dienst. De aula heeft 160 zitplaatsen en 340 staplaatsen.   Van 22 april tot december 2024 zijn er geen diensten mogelijk in Heeze ivm een verbouwing daar.  

Uitvaart Veldhoven

Wij zijn al 20 jaar bekend met alle locaties en mogelijkheden van de gemeente Veldhoven. Waar kan de opbaring plaatsvinden in Veldhoven? Wat zijn de mogelijkheden voor begraven of cremeren in Veldhoven? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 291 36 46 of info@deuitvaartzorg.nl  Waar kan de opbaring plaatsvinden in Veldhoven? Opbaren thuisWanneer u dat wil is het bijna altijd mogelijk dat de overledene in de eigen omgeving blijft. Thuis in de kamer, de slaapkamer of op een andere vertrouwde plek. Het thuis opbaren van een dierbare kan als hee

Uitvaart Eersel

Wij zijn al 20 jaar bekend met alle locaties en mogelijkheden van de gemeente Eersel. Waar kan de opbaring plaatsvinden? Wat zijn de mogelijkheden voor begraven of cremeren in Eersel? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 291 36 46 of info@deuitvaartzorg.nl  Waar kan de opbaring plaatsvinden? Opbaren thuisWanneer u dat wil is het bijna altijd mogelijk dat de overledene in de eigen omgeving blijft. Thuis in de kamer, de slaapkamer of op een andere vertrouwde plek. Het thuis opbaren van een dierbare kan als heel persoonlijk worden e

Uitvaart Waalre

Wij zijn al 20 jaar bekend met alle locaties en mogelijkheden van de gemeente Waalre. Waar kan de opbaring plaatsvinden? Wat zijn de mogelijkheden voor begraven of cremeren in Waalre? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 291 36 46 of info@deuitvaartzorg.nl  Waar kan de opbaring plaatsvinden? Opbaren thuisWanneer u dat wil is het bijna altijd mogelijk dat de overledene in de eigen omgeving blijft. Thuis in de kamer, de slaapkamer of op een andere vertrouwde plek. Het thuis opbaren van een dierbare kan als heel persoonlijk worden e

Uitvaart Eindhoven

Wij zijn al 20 jaar bekend met alle locaties en mogelijkheden van de gemeente Eindhoven. Waar kan de opbaring plaatsvinden? Wat zijn de mogelijkheden voor begraven of cremeren in Eindhoven? Wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 040 291 36 46 of info@deuitvaartzorg.nl  Waar kan de opbaring plaatsvinden? Opbaren thuisWanneer u dat wil is het bijna altijd mogelijk dat de overledene in de eigen omgeving blijft. Thuis in de kamer, de slaapkamer of op een andere vertrouwde plek. Het thuis opbaren van een dierbare kan als heel persoonlijk wo

Cookie instellingen