Josephine Aerts

Na bijna 15 jaar met regelmaat en plezier samenwerken met Monica ontstond het idee dat ik het stokje van haar zou overnemen. Met op de achtergrond nog altijd haar kennis en ervaring durfde ik die stap wel te nemen.
 
Al jaren schrijf ik teksten voor uitvaarten en spreek die tijdens de ceremonie. Woorden die helpen omkijken naar wat was, stilstaan bij het gevoel van nu en ook een voorzichtige eerste stap zetten naar de toekomst die wacht.
 
Dat ik nu nog meer vorm en inhoud kan geven voor en met families is iets waarvoor mijn hart nog harde gloeit dan het al deed.
 
Liefde zit in de details zeg ik wel eens en in zo’n verdrietige week samen zorgen dat er troostende details zijn die je bij blijven, dat is mijn missie. Met liefde, ervaring en betrokkenheid dichtbij zijn in iedere stap en zo van deze dagen ook warme dagen maken dat doe ik graag.
 
Het beste is ons niet nodig hebben. Als het toch zo is, dan zijn we er met alle tijd en aandacht.
 
Josephine (1972), moeder en stiefmoeder, dochter die haar ouders al jong verloor.
Uitvaartverzorger, auteur, gezinsbegeleider, opleider en meer. Als ze maar niet hoeft te poetsen. Mei 2024 komt haar boek uit Tranen, Troost en Taart. Een boek over doodgaan en afscheid nemen als je jong bent. Zodra het te bestellen is, lees je het hier.
Cookie instellingen